fredag 30. januar 2015

Mens vi venter.... while we are waiting...

Det er så mye jeg vil skrive, men tiden strekker ikke til, så dermed ble det plutselig bloggstopp i denne bloggen.  Men nå har vi planer for en ny tur til Byen i våre hjerter, og hva er vel bedre enn å mimre litt og glede seg litt.

En av de tingene vi gleder oss til, er å gå ut å spise frokost!  Det er kanskje det aller kjekkeste måltidet å spise ute!  Her på vår tidligere nabolag-restaurant, ikke få frokoster vi har spist her!



Denne gangen skal vi ikke bo så langt unna heller, og jeg kjenner allerede sitringen i magen og lukten og lyden av å gå ut å spise frokost!  Det er egg i alle varianter, frisk frukt, fersk juice, masse kaffe... kan nesten ikke bli bedre!

Alltid spennende å se om alt det vi drømmer om fremdeles eksisterer når vi kommer tilbake, og so far, so good -  Resto-Café Quoi de N'Oeuf !  Can't wait!

Denne lille frokost/lunsj-restauranten ligger på Notre Dame nær Atwater Marked.  Nærmeste metro er Lionell Groulx, buss 36 stopper nesten rett utenfor og det er bare en 20-25 minutters gange fra "midt i byen".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar